ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θα υπάρξει «σημαντική αύξηση» στον αριθμό των δανικών στρατευμάτων στη Γροιλανδία από τη Δευτέρα, δήλωσε στο CNN ένας εκπρόσωπος του στρατού της Δανίας, με στρατιώτες να αναπτύσσονται στο Αρκτικό νησί απόψε.
Τα στρατεύματα θα σταλούν στον δήμο Κανγκερλουσουάκ, δήλωσε ο εκπρόσωπος. Το Κανγκερλουσουάκ, στα νοτιοδυτικά του νησιού, βρίσκεται στον Αρκτικό Κύκλο.
Ο αρχηγός του Βασιλικού Δανικού Στρατού, Υποστράτηγος Πίτερ Μπόισεν, θα αναπτυχθεί μαζί με τους στρατιώτες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Διαβάστε επίσης:
Μερτς: Δεν θέλουμε εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ, αλλά η ΕΕ είναι έτοιμη να απαντήσει
ΠΑΣΟΚ για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει λυθεί οριστικά, όχι σε πισωγύρισμα
Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: Δεν δεχόμαστε πιέσεις, έχουμε υποστήριξη και αυτό είναι πολύ σημαντικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράκ: Οι εξόριστες οργανώσεις των Κούρδων του Ιράν λένε ότι δέχτηκαν και πάλι επίθεση από την Τεχεράνη
- Ισραήλ: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η «πρώτη φάση» της επίθεσης στο Ιράν
- Παπασταύρου: Οι συμφωνίες με CHEVRON βάζουν τα θεμέλια η Ελλάδα να γίνει χώρα-παραγωγός φυσικού αερίου
- Ερντογάν προς Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.