ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος δείχνουν ότι η παραγωγή ασφαλίστρων υγείας και ζωής σημείωσε αύξηση 3,9% τους πρώτους εννέα μήνες του 2025, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2024 και διαμορφώθηκε σε 2,46 δισ. ευρώ.
Αναλύεται σε αύξηση 1,8% των ατομικών ασφαλίσεων, αύξηση 10,8% των ομαδικών και αύξηση 39,8% για το σύνολο των αντασφαλιστικών αναλήψεων.
Από το σύνολο της παραγωγής ασφαλίστρων του εννεαμήνου 2025 ποσό 689,5 εκατ. ευρώ αντιστοιχεί στις νέες εργασίες του κλάδου (εκ των οποίων 616,2 εκατ. ευρώ από τις ατομικές ασφαλίσεις και 73,3 εκατ. ευρώ από τις ομαδικές ασφαλίσεις).
Τα αντίστοιχα ποσά νέων εργασιών εννεαμήνου 2024 ήταν 754,6 εκατ. ευρώ στο σύνολο (εκ των οποίων 693,7 εκατ. ευρώ από τις ατομικές και 60,9 εκατ. ευρώ από τις ομαδικές ασφαλίσεις).
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την έρευνα.
Διαβάστε επίσης:
ΙΝΣΕΤΕ: Στις top 5 επιλογές των Δυτικοευρωπαίων ταξιδιωτών η Ελλάδα το επόμενο 12μηνο
ΕΕ: Ποια αμερικανικά προϊόντα αξίας €93 δισ. απειλεί να πλήξει με δασμούς σε απάντηση στον Τραμπ
HSBC: Προς κεφαλαιοποίηση 300 δισ. στερλινών – Κέρδη άνω του 50% για τη μετοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Clawback: Στο επίκεντρο της ΠΕΦ οι υποχρεωτικές επιστροφές, στα 200 εκατ. ευρώ το επενδυτικό κίνητρο
- Σπίτι μου 3: Ερχονται δύο βελτιώσεις για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι
- Πολεοδομίες: Στο τραπέζι η προαιρετική συνένωσή τους – «Ειλημμένη η απόφαση Μητσοτάκη» για το κτηματολόγιο
- Τα 70 της Motor Oil, η αγωνία του Φέσσα, το σκάκι των Βαρδινογιάννη- Εξάρχου, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Intracom, τα εξώδικα για την Φουσέκη και ποιος είναι ο Ορέστης Μακρής του ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.