ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η λάμψη και το ράλι των 9, ο αιφνιδιασμός Aktor και Εξάρχου, τα ραντεβού των τραπεζιτών στο Παρίσι, τι συμβαίνει με το Nammos, το «Βατερλώ» της Αντωνάκου στον ΣΕΒ, και το κάλεσμα της Themis Z
Ο ναυτιλιακός όμιλος του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, μέσω της Tsakos Shipping Trading σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, αγόρασε το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Irenes Power, χωρητικότητας 4.600 TEU, κατασκευής 2010.
Το πλοίο ονομαζόταν παλαιότερα Atlantica Power και αγοράστηκε με περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.
Η εταιρεία Atlantica Shipping με έδρα το Όσλο, γνωστοποίησε ότι παραδόθηκε στους νέους ιδιοκτήτες του.
Η εταιρεία του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, διαθέτει πάνω από 30 πλοία και το πλοίο μεταφοράς κοντέινερ είναι το ενδέκατο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και ήδη αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Υπενθυμίζεται ότι πριν ένα χρόνο, επικεφαλής των το πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, ανέλαβε ο Παναγιώτης Ν. Τσάκος, γιος του Νίκου Τσάκου.
Διαβάστε επίσης:
Toro (Πέτρος Παναγιωτίδης): Το μέρισμα που δόθηκε ανήλθε στα 9,3 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ξύπνησαν οι τράπεζες κι έφεραν τον δείκτη στις 2.500 μονάδες – O ρόλος της ΔΕΗ
- Τράπεζα Πειραιώς: Επιβραβεύει πρώτη στην Ελλάδα τις πληρωμές με IRIS Payments μέσω POS
- Αργολίδα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Αδάμι
- Handelsblatt: Πρόστιμο-μαμούθ στην Google ανακοινώνει την Πέμπτη η Κομισιόν – Πώς θα αντιδράσει ο Τραμπ;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.