ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας έφτασε στην Αθήνα η σορός της πριγκίπισσας Ειρήνης, αδερφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 83 ετών στο παλάτι Θαρθουέλα της Μαδρίτης, στο οποίο διέμενε με την αδελφή της, βασίλισσα Σοφία.
Η εξόδιος ακολουθία της πριγκίπισσας Ειρήνης, θα τελεστεί τη Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2026, στις 12:00 το μεσημέρι στον Καθεδρικό και Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Βασιλικό Κοιμητήριο στο Τατόι, όπως η ίδια επιθυμούσε, ώστε να αναπαυθεί δίπλα στον αδελφό της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.
Η σορός της πριγκίπισσας Ειρήνης, από τις 08:00 έως τις 10:30 θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, δίπλα στη Μητρόπολη, για να μπορέσουν οι πολίτες να αποχαιρετήσουν τη γυναίκα που για ένα διάστημα υπήρξε διάδοχος του ελληνικού θρόνου.
Διαβάστε επίσης:
Ισπανία: 24 νεκροί και 73 τραυματίες από την σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας (βίντεο)
Καιρός: Έντονο κρύο, βροχές και τοπικές χιονοπτώσεις
Μενίδι: Μαίνεται η φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών – Ήχησε το 112
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μιράντα Πατέρα σε matchy-matchy χρώματα με τον εγγονό της, Βασίλη
- Τραμπ σε Νορβηγό Πρωθυπουργό για Νόμπελ Ειρήνης: «Δεν αισθάνομαι την υποχρέωση να σκέφτομαι αποκλειστικά την Ειρήνη»
- Χρηματιστήριο: Απότομη προσγείωση κάτω από τις 2.220 μονάδες – Κοιτάζει τα €30 η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- MORE (Motor Oil): Ολοκλήρωσε την κατασκευή τριών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στην Ελλάδα