ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των 11, η Βρεττού έκλεισε το deal Credia-Pantelakis, το 2% της ΔΕΗ στον Κόπι, οι αλλαγές στο deal ΟΠΑΠ-Allwyn, ζημιές για την Λιλή Περγαντά και ποιος εφοπλιστής αγόρασε VAR για το tennis court
Στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα κράτη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ένωσης, υπογραμμίζοντας ότι «κλιματική κρίση, δημογραφικό πρόβλημα και οι σοβαρές επιπτώσεις του, τόσο στο συνταξιοδοτικό σύστημα όσο και στον τομέα της υγείας, διαμορφώνουν ένα περιβάλλον αυξημένων κινδύνων και πιέσεων για τα δημόσια συστήματα».
Όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο ίδιος συνέχισε ότι, «στο ίδιο πλαίσιο, στην Ελλάδα το κενό προστασίας είναι ακόμη μεγαλύτερο σε όλους τους βασικούς τομείς -υγεία, οι συντάξεις και φυσικές καταστροφές, όπου οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης δείχνουν να επιδεινώνονται».
Ο κ. Σαρρηγεωργίου, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις θετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ασφάλιση φυσικών καταστροφών κατοικιών και επιχειρήσεων, αλλά και για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κυκλοφορίας των ανασφάλιστων οχημάτων, μέσω του ηλεκτρονικού ελέγχου.
«Να δουλέψουμε μαζί με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για την κάλυψη του κενού προστασίας στη χώρα μας, γιατί χρόνος δεν υπάρχει. Η υπόθεση αυτή θα πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρρηγεωργίου.
Διαβάστε επίσης
Delfin (Ντελ Βέκιο): Διαψεύδει συνομιλίες Paschi–UniCredit
Ο Ιβάν Σαββίδης ίδρυσε την εταιρεία «Φωλιά Δικέφαλου Αετού» που θα κατασκευάσει τη «Νέα Τούμπα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Δεν θα στείλω προς το παρόν στρατεύματα στη Μινεσότα
- Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Παράθυρο για έκδοση απόφασης για τους δασμούς Τραμπ την ερχόμενη Τρίτη
- Ουκρανία: Κλειστά μέχρι τον Φεβρουάριο τα σχολεία λόγω της ρωσικής επίθεσης στις ενεργειακές εγκαταστάσεις
- ΤτΕ: Σταθερή ανάπτυξη, αποκλιμάκωση πληθωρισμού και περαιτέρω μείωση χρέους για την ελληνική οικονομία