Πλεόνασμα 973 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 1,031 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2024, παρουσίασε την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2025, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ). 

Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 73,938 δισ. ευρώ, από 69,434 δισ. ευρώ πέρσι.

1

Σχετικά με τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 65,875 δισ. ευρώ, από 63,428 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2024.

Διαβάστε επίσης: 

ΕΕ: Διχάζει τις υπό ένταξη χώρες το σχέδιο για είσοδο στην Ένωση νέων μελών με μειωμένα δικαιώματα – Αντιδρά η Ουκρανία

ΔΥΠΑ: Δυναμική συμμετοχή επιχειρήσεων στην 50ή «Ημέρα Καριέρας» – Αυξημένο ενδιαφέρον για διαθέσιμες θέσεις

Eurobank: Σταθερή η δυναμική της ελληνικής οικονομίας το δ’ τρίμηνο