ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο – Λιοσίων: Σοβαρές κακουργηματικές διώξεις στον 16χρονο Σουδανό για εγκατάλειψη της μαθήτριας
Απολογείται, σήμερα, ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών ο 16χρονος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Σερρών.
Ο 16χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Προανακριτικά, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κατάφερε χτυπήματα στον παθόντα, με αφορμή μία κοπέλα.
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα έδειξαν βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα του 17χρονου θύματος.
Μεταξύ άλλων, η έκθεση που συντάχθηκε από τον ιατροδικαστή και ενσωματώθηκε στη δικογραφία, περιγράφει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη εσωτερικών οργάνων στη σορό του ανήλικου, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε κλίμα οδύνης.
Διαβάστε επίσης
Δημοσκόπηση GPO: Από Ζωή, Νίκη και Βελόπουλο οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων της Καρυστιανού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 27 νεκροί από φονική πυρκαγιά σε παμπ της Μπανγκόκ
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη στη Λάρισα – Στο επίκεντρο οι ισχυρισμοί των 36 κατηγορουμένων
- Φωτιά στο Μπάντμιντον: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά – Κατέρρευσε τμήμα της στέγης, σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια (video)
- Χρυσός και ασήμι σε κλοιό πιέσεων – Οι νέες επιθέσεις στη Μέση Ανατολή ενισχύουν τα σενάρια αύξησης των επιτοκίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.