ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που προέκυψαν χθες λόγω του προβλήματος στο FIR Αθηνών, ακυρώθηκαν μόλις δύο πτήσεις», τονίζει σε ανακοίνωση της η SKY Express.
Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία «το σύνολο των πτήσεων πραγματοποιήθηκε κανονικά, με μερικές αλλαγές στις ώρες αναχώρησης».
«Η ημέρα ήταν εξαιρετικά απαιτητική, ωστόσο ο επιχειρησιακός μηχανισμός της εταιρείας αντέδρασε άμεσα και με ταχείες αποφάσεις, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών και τη μείωση της ταλαιπωρίας τους», σημειώνει.
«Η SKY Express θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση όσων την επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους», προσθέτει.
Διαβάστε επίσης
Ρεκόρ στις αρνητικές τιμές ρεύματος στην Ευρώπη το 2025 – Αρωγός οι ΑΠΕ
Metlen: Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος αγόρασε 10.000 μετοχές έναντι 440.900 € μέσω της Kilteo
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι σε αγορές και futures από την εκεχειρία – Σε χαμηλά 2 ετών το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο, βουτιά για το πετρέλαιο
- Booking.com: Απόφαση-ορόσημο για τα «αστέρια» των ξενοδοχείων – Τι αλλάζει στην Ευρώπη
- Κικίλιας από λιμάνι Πειραιά: «Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια» – Έκκληση για προσοχή στην πασχαλινή έξοδο
- Πεζεσκιάν: Η κατάπαυση του πυρός με την αποδοχή των γενικών αρχών του Ιράν ήταν ο καρπός του αίματος του Χαμενεΐ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.