ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δηλώσεις για το αγροτικό ζήτημα προχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας.
Όπως ανέφερε, το 74% των αιτημάτων των αγροτών από τα συνολικά 27 αιτήματά τους έχουν ήδη ικανοποιηθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία επίλυσης.
Ο κ. Τσιάρας επεσήμανε ότι τα μπλόκα και τα πείσματα δεν ωφελούν ούτε τους αγρότες ούτε τους πολίτες και ότι οι λύσεις προκύπτουν μόνο μέσα από το διάλογο. Όπως δήλωσε, «ο διάλογος είναι θέσεις ευθύνης και είναι ο μόνος δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων».
«Τα μπλόκα και τα τρακτέρ στους δρόμους δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, περιορίζουν την πρόσβαση σε χωριά, ακυρώνουν οικογενειακούς προγραμματισμούς και δημιουργούν αβεβαιότητα στην αγορά, ιδίως στην ελληνική περιφέρεια εν μέσω εορτών».
Όπως ανέφερε, «η κυβέρνηση αναγνωρίζει πλήρως τα σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος», υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι έχει ήδη κατατεθεί συγκεκριμένη δέσμη μέτρων και ότι η πόρτα του διαλόγου παραμένει ανοιχτή.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.