ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην τελευταία συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών και Διοικητών Κεντρικών Τραπεζών των χωρών της G7, συμμετείχε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης.
Η συνεδρίαση ήταν η τελευταία υπό την καναδική προεδρία, ενώ πλέον αναλαμβάνει η Γαλλία.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Eurogroup ευχαρίστησε τον Καναδό υπουργό Οικονομικών Φρανσουά-Φιλίπ Σχαμπάνιε (François-Philippe Champagne) για την ηγεσία του και εξέφρασε την προσδοκία για συνέχιση της συνεργασίας με τη γαλλική πλευρά και τον Ρολάν Λεσκύρ (Roland Lescure).
«Σήμερα συμμετείχα στην τελευταία συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών και των διοικητών Κεντρικών Τραπεζών της G7 υπό την καναδική προεδρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον François-Philippe Champagne για την ηγεσία του κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και ανυπομονώ να συνεργαστώ την επόμενη χρονιά με τον Ρολάν Λεσκίρ, υπό τη γαλλική προεδρία της G7» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.
Διαβάστε επίσης:
Ευρωπαϊκή Ένωση: Νέοι κανόνες ευνοούν υψηλότερες αποδόσεις για τους μικροεπενδυτές
Γαλλία: Εκτοξεύτηκε στο 117,4% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος – Το μήνυμα Λεκορνί
ΑΑΔΕ: Νέες αναβαθμίσεις στο Ψηφιακό Πελατολόγιο και την εφαρμογή myDATAapp
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Ο πρόεδρος Ματαρέλα ζήτησε να γίνει σεβαστή η Ολυμπιακή Εκεχειρία
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Επστάιν σε συνεργασία με έναν συγγραφέα προσπάθησε να συνωμοτήσει εναντίον μου
- Νέα Υόρκη: Σφοδρό κύμα ψύχους – Τουλάχιστον 13 νεκρούς από υποθερμία
- Ο Μαχμούντ Αμπάς προκήρυξε τις πρώτες βουλευτικές εκλογές για το Εθνικό Παλαιστινιακό Συμβούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.