ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέφτουν σήμερα οι υπογραφές για την πώληση από Π. Γ. Νίκας ΑΒΕΕ του 70% των μετοχών, τις οποίες κατέχει στην εταιρεία Δομοκός Α.Ε., η οποία παράγει το προϊόν «Κατίκι Δομοκού», μετά τη σχετική απόφαση που έλαβε χθες το ΔΣ της Νίκας.
Όπως είχε γράψει χθες το mononews.gr αγοράστρια των εν λόγω μετοχών είναι η εταιρεία ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εμπορίας τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.
Το συνολικό τίμημα ανέρχεται στο ποσόν των 5,4 εκατ. ευρώ για το σύνολο της εταιρείας, εκ των οποίων το 1,5 εκατ. αφορά σε τραπεζικό δανεισμό της Δομοκός ΑΕ, ο οποίος θα αναληφθεί από τον αγοραστή.
Από τη συναλλαγή, η Π.Γ. Νίκας θα εισπράξει το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ περίπου και θα εγγράψει κέρδος 2,07 εκατ. σε ενοποιημένο επίπεδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί ο Νίκας πουλά το κατίκι Δομοκού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυτιληναίος: Τι σηματοδοτεί η επέκταση στην Λιβύη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βιοκαρπέτ: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις και μειώθηκαν οι ζημιές στο εξάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αιγαίο Πέλαγος: Δύο εμπλοκές με οπλισμένα F-16 και 10 παραβιάσεις του εναέριου χώρου
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη με το βλέμμα σε πληθωρισμό και επιτόκια – Άλμα 1,36% για τον FTSE MIB
- Μητσοτάκης: Έφτασε στο Καστελλόριζο για την 83η επέτειο της Απελευθέρωσης
- Υεμένη: Οι Χούθι κατέλαβαν τα τελευταία νησιά στο στρατηγικό Στενό Μπαμπ ελ Μάντεμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.