ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον ΣΚΑΙ μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης τονίζοντας πως το Ποτάμι θα παραμείνει στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς ακόμα κι αν ο ίδιος ηττηθεί στις εκλογές για την αρχηγεία.
«Εγώ μπορώ να είμαι αρχηγός αλλά και στρατιώτης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.
Υπογράμμισε δε ότι έβαλε υποψηφιότητα για να φτάσει την παράταξη στο 15% και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτόν τον σκοπό.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέμεινε στην διεξαγωγή ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ζητώντας να εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό σύστημα χρησιμοποιήθηκε και στις εκλογές του ξενοδοχειακού επιμελητήριου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καραμούζης – Λαγκάρντ: Τι συζήτησαν οι δυο τους πίσω από τις κλειστές πόρτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εντατική δύο παιδιά από ιλαρά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο πλευρό του Τράγκα ο Σύλλογος Διαβητικών: «Απαράδεκτος ο Κικίλιας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ στη Wall Street Journal: «Μπορούμε να επιτεθούμε σε κάθε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ιράν»
- Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη»
- Λαβρόφ: «Οι ΗΠΑ να εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα στο Ιράν»
- Σδούκου: «Ρήξη με το πελατειακό κράτος – Υπάρχουν δύο διαφορετικές Ελλάδες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.