Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς μέχρι και 36.927.000 μετοχών εκδόσεώς της (οι «Ίδιες Μετοχές»), κατά το χρονικό διάστημα από 11.12.2025 μέχρι και 17.12.2025, αγόρασε μέσω συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών συνολικά 83.741 Ίδιες Μετοχές.
Κατόπιν των ανωτέρω αγορών η ΔΕΗ κατέχει συνολικά 20.552.276 μετοχές εκδόσεώς της, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,5657% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.
Διαβάστε επίσης
Alpha Bank: Νέα εκτελεστική επιτροπή – Δημιουργείται αυτόνομος τομέας Investment Banking
ΟΤΕ: Διανέμει έκτακτο καθαρό μέρισμα €0,0968 ανά μετοχή
Lamda: Άλμα 2,7 φορές για τα EBITDA στο εννεάμηνο, στα 253 εκ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης από Πόρτο Γερμενό: Η πολιτική προστασία στη χώρα μας πρέπει να αποκτήσει ένα άλλο δόγμα
- Wall Street: Το εντυπωσιακό 4ήμερο ράλι ανάκαμψης για τον Nasdaq 100 απομακρύνει τη «φούσκα» της AI
- BofA για Coca-Cola HBC: Αποτελέσματα πάνω από τις εκτιμήσεις και αναβάθμιση προβλέψεων – Τιμή στόχος €64,74
- Χρηματιστήριο: Πάει να βρει τα προηγούμενα υψηλά η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.