ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΗΠΑ: 340 εκατ. δολάρια κόστισε η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς σε 5 πόλεις της χώρας, σύμφωνα με τους Δημοκρατικούς
Συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις ΗΠΑ, είχε τις πρώτες του συναντήσεις με μέλη της αμερικανικής κυβέρνησης και κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Ο κ. Θεοδωρικάκος είχε ξεχωριστές επαφές με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ και επικεφαλής του Συμβουλίου Ενεργειακής Κυριαρχίας κ. Νταγκ Μπέργκαμ, με τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την οικονομική ανάπτυξη, την ενέργεια και το περιβάλλον, κ. Τζέικομπ Χέλμπεργκ, με τον επικεφαλής του γραφείου διοίκησης και προϋπολογισμού της ναυπηγικής βιομηχανίας Χένρι Χέντριγκς καθώς και τον Ρόμπερτ ‘Αντριους, διευθυντή ναυπηγικής στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.
Στην ατζέντα των συναντήσεων βρέθηκαν οι νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, η αναβάθμιση της χώρας μας ως διαμετακομιστικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή, η ναυπηγική βιομηχανία, καθώς και θέματα έρευνας και καινοτομίας.
Διαβάστε επίσης
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Διαγωνισμός για 15 νέους συρμούς του μετρό ως τον Φεβρουάριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάνφρεντ Βέμπερ: Έρχεται ανατροπή της απόφασης για την απαγόρευση κινητήρων εσωτερικής καύσης
- Καρολάιν Λέβιτ: «Εξαιρετικά απογοητευμένος» ο Τραμπ από τις καθυστερήσεις σχετικά με την Ουκρανία
- Ο ESM διόρισε ως πρόεδρο του τον Κυριάκο Πιερρακάκη για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- ΗΠΑ: 340 εκατ. δολάρια κόστισε η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς σε 5 πόλεις της χώρας, σύμφωνα με τους Δημοκρατικούς