ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς επιβάτες και οχήματα αναχώρησε σήμερα το απόγευμα από το λιμάνι της Μυτιλήνης, το πλοίο «Διαγόρας» της γραμμής Μυτιλήνη – Χίος – Πειραιάς, καθώς αγρότες με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ είχαν αποκλείσει και τις τρεις εισόδους του λιμανιού της πόλης.
Σύμφωνα με στοιχεία της ακτοπλοϊκής εταιρείας, εκτός πλοίου έμειναν 160 επιβάτες, 25 φορτηγά και 46 επιβατικά οχήματα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Χανιά: Οι αγρότες πήραν στο κυνήγι τα ΜΑΤ – Αιμόφυρτοι αστυνομικοί, σπασμένο περιπολικό (Βίντεο)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φαραντούρης: 5 λόγοι γιατί δεν θα υπάρξει παρατεταμένη κλιμάκωση διεθνών τιμών ενέργειας
- Phoenix Vega Mezz: Εισέπραξε τοκομεριδία ύψους €800 χιλ. στο τρίμηνο
- Αραγτσί: Ειρωνεύθηκε την ονομασία της επιχείρησης κατά του Ιράν -Το «Επικό Λάθος» έφερε διπλασιασμό τιμών στο πετρέλαιο
- Washington Post: Δεν βλέπουμε αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση στο Ιράν αν καταρρεύσει το καθεστώς, λέει Ισραηλινός αξιωματούχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.