ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι η δεύτερη φάση ενός αμερικανικού σχεδίου για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα είναι κοντά, εφιστώντας την προσοχή σε αρκετά σημαντικά ζητήματα που χρειάζεται να επιλυθούν, συμπεριλαμβανομένου και του ζητήματος της ανάπτυξης της πολυεθνικής δύναμης ασφάλειας.
Ο Νετανιάχου, μιλώντας στους δημοσιογράφους μαζί με τον Γερμανό καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε ότι θα διεξάγει σημαντικές συζητήσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στα τέλη του μήνα, σχετικά με τη διασφάλιση επίτευξης της εφαρμογής της δεύτερης φάσης του αμερικανικού σχεδίου ειρήνευσης.
Διαβάστε επίσης:
Ξεκίνησε η αποξήλωση των εναέριων καλωδίων στον Πειραιά (φωτογραφίες)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Phoenix Vega Mezz: Εισέπραξε τοκομεριδία ύψους €800 χιλ. στο τρίμηνο
- Αραγτσί: Ειρωνεύθηκε την ονομασία της επιχείρησης κατά του Ιράν -Το «Επικό Λάθος» έφερε διπλασιασμό τιμών στο πετρέλαιο
- Washington Post: Δεν βλέπουμε αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση στο Ιράν αν καταρρεύσει το καθεστώς, λέει Ισραηλινός αξιωματούχος
- Reuters: Ο Τραμπ θα εξετάσει μέτρα για την σταθεροποίηση των τιμών του πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.