ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αισθητά βελτιωμένη είναι η κατάσταση στους δρόμους της Αττικής μετά τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Byron, καθώς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλα τα σημεία εκτός από δύο.
Ειδικότερα, τα μοναδικά σημεία που παραμένουν κλειστά είναι στη Νέα Πέραμο η οδός Περάματος από το ύψος της Αγ. Τριάδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το λιμάνι, και η Ιρλανδική διάβαση Λ. Βραυρώνας στη θέση γέφυρα Βρύσης.
Διαβάστε επίσης:
Μετρό Θεσσαλονίκης: Σε λειτουργία ξανά η βασική γραμμή από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Live: Η τελετή παράδοσης του βόρειου τμήματος του Αυτοκινητόδρομου Ε65
- Γεωργιάδης: Ο Σαλμάς είχε προσπαθήσει να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας για τη Novartis – Ο ΣΥΡΙΖΑ τον «ξεπλήρωσε» με διαγραφή οφειλής 176.677 ευρώ
- Σταύρος Γεωργίου: Στον εισαγγελέα ο 28χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος
- Θεμιστοκλέους: Σε εφεδρεία το δωρεάν πρόγραμμα απογευματινών χειρουργείων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.