ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγρότες με τρακτέρ έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς εναντίον πεζών αστυνομικών των ΜΑΤ που έκαναν φραγμό στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
Όλα ξεκίνησαν όταν αγρότες από την Επανομή, τη Θέρμη, το Τρίλοφο, τη Χαλκιδική και όλα τα χωριά της Ανατολικής αποσπάστηκαν από το μπλόκο στα «Πράσινα Φανάρια» όπου τους είχαν αποκλείσει τα ΜΑΤ και προσπάθησαν να προσεγγίσουν πεζή το αεροδρόμιο.
Κυβερνητικές πηγές χαρακτήρισαν την κίνηση ως «φονική επίθεση» καθώς τρακτέρ κάνει όπισθεν κατά πάνω τους με ταχύτητα. Την ίδια ώρα ενώ κάποιοι φωνάζουν «πάτα τον τον π@@στη» παροτρύνοντας τον οδηγό να πέσει επάνω σε άνδρα των ΜΑΤ.
Στη συνέχεια μέσα από την γεωργική σχολή προσπάθησαν πεζή να βγουν στο δρόμο και να κάνουν αποκλεισμό ρίχνοντας κάτω έναν αστυνομικό, ενώ πέταξαν και πέτρες εναντίον τους, με αποτέλεσμα ένας ακόμη αστυνομικός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο τραυματισμένος.
Διαβάστε επίσης:
Δώρο Χριστουγέννων: Τι θα ισχύσει για τον ιδιωτικό τομέα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Moody’s: Αναβαθμίσεις και «σκιές» στα ελληνικά τραπεζικά outlook μετά το νέο πλαίσιο της ΕΕ – Πειραιώς σε άνοδο, πιέσεις σε Eurobank και Εθνική
- Δημοσκόπηση RealPolls: Στο 30,6% η ΝΔ και στο 15,3% το ΠΑΣΟΚ η εκτίμηση ψήφου
- Tim Cook: Είμαι υγιής και σκοπεύω να είμαι στο νέο μου ρόλο για πολύ καιρό
- Αμπάς Αραγτσί: Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ ισοδυναμεί με «πράξη πολέμου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.