ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αχιλλέας Μπέος για ακόμη μία φορά τράβηξε τα βλέμματα πάνω του στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο, όταν ξεκίνησε επί σκηνής τα γαλλικά του, προκαλώντας αμηχανία στον παρουσιαστή της εκδήλωσης, Σωτήρη Πολύζο, και την τραγουδίστρια Ανδρομάχη που βρέθηκε στην πόλη μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη.
«Μήπως το σπάνιο παιδί που ψάχνεις είναι ο Αχιλλέας Μπέος;» είπε ο Σωτήρης Πολύζος στην Ανδρομάχη λίγο πριν καλέσει στη σκηνή τον Αχιλλέα Μπέο.
«Δήμαρχε του Βόλου, δημιουργέ αυτού του σόου, Αχιλλέα Μπέο, ελάτε στη σκηνή γιατί πέρασε ώρα και δεν σας έχουν δει οι άνθρωποί σας, οι άνθρωποί μας, η πόλη σας. Νάτο το παιδί», είπε ο Σωτήρης Πολύζος και ο δήμαρχος Βόλου ανέβηκε στη σκηνή και έσπευσε να του απαντήσει:
«Είναι ο μόνος άνθρωπος που βρίσκει τρόπο να με εκνευρίζει γιατί πάντα κάνει κάποια μ@@@@@@ αλλά δεν πειράζει, το ξεπερναμε. Άλλο ήταν το σκηνικό σήμερα».
Όμως δεν σταμάτησαν εκεί τα γαλλικά του δημάρχου, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος δεν δίστασε να φέρει και πάλι τον Σωτήρη Πολύζο σε δύσκολη θέση αυτή τη φορά σχολιάζοντας το σακάκι του.
«Το μόνο που δεν έχει δει ο Φέρρης είναι αυτό το σακάκι. Τι σακάκι φοβερό, τραπεζομάντιλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π@@@@@@ και το έκανε σακάκι», είπε ο δήμαρχος και συνέχισε: «χιούμορ είναι, αν δεν έχουν χιούμορ τι να τους κάνουμε; Ας με παρεξηγήσουν, κάνουμε και λίγο πλάκα, γιορτές έρχονται».
Δείτε τα βίντεο
Διαβάστε επίσης
Βάνα Μπάρμπα: Κλήση για παράνομο παρκάρισμα
Αλεξάνδρα Νίκα: Οι matching φανέλες του Κωνσταντίνου Αργυρού και του μικρού Βασίλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μείωση εισφορών: Τι κερδίζουν 2,5 εκατ. εργαζόμενοι – Αναλυτικά παραδείγματα για μισθούς έως 3.000 ευρώ
- Τι βλέπουν τα ξένα funds στην ελληνική οικονομία και έρχονται στην Αθήνα
- Νάντια Γκογκοζώτου: Στην τελική ευθεία το Ταμείο Καινοτομίας – Έρχονται οι πρώτες θεραπείες για πρώιμη πρόσβαση
- Τα super κέρδη των τραπεζιτών, το πάρτι διαρκείας Βαρδινογιάννη – Σιάμισιη, το Unfair του Πόλυ, μια… περίεργη προσφορά από τη ΓΕΚ, η επιτυχία του Παππά, ο αξιολάτρευτος Νικόλαος ο Α’ με τις μπαταρίες και ποιος είναι ο μαρτυριάρης του ΔΑΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.