ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΥΠΕΘΟ: Σαρωτικές αλλαγές φέρνει το νέο συνταξιοδοτικό και φορολογικό ν/σ – Τι κερδίζουν ένστολοι, αγρότες, λαϊκές αγορές
Στις 20:30 οι αγρότες του Δήμου Δέλτα και της ευρύτερης περιοχής άνοιξαν ξανά στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθήνας στα διόδια Μαλγάρων, το οποίο είχαν κλείσει δύο ώρες νωρίτερα.
Η κατεύθυνση προς Αθήνα παραμένει κλειστή από την 1η Δεκεμβρίου.
Οι αγρότες συνεχίζουν την κινητοποίησή τους, διεκδικώντας λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και στο πλευρό τους βρίσκονται από σήμερα αυτοκινητιστές με τα φορτηγά τους, ενώ αύριο το πρωί αναμένονται στο σημείο και ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίο πραγματοποιούν 48ωρη απεργία μέχρι και το πρωί της Πέμπτης στις 05:00.
Παράλληλα, συμπαράσταση έχουν εκφράσει και διάφορα εργατικά σωματεία, ανάμεσά τους και αυτό των ιδιωτικών υπαλλήλων στον κλάδο της επεξεργασίας τροφίμων, όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα του μπλόκου Μαλγάρων.
Στο μεταξύ, σε σημερινή τους συνέλευση οι αγρότες του Δήμου Πέλλας, αποφάσισαν να συγκεντρωθούν την Τετάρτη το πρωί στον κόμβο της Παραλίμνης και από εκεί να αναχωρήσουν με τα τρακτέρ και αγροτικά τους οχήματα για το τελωνείο Ευζώνων που βρίσκεται στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία.
Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι ξήλωσαν τη μαρμάρινη πλάκα για τις κακοποιημένες και δολοφονημένες γυναίκες
Γιάννης Στουρνάρας: «Η ανάπτυξη δεν είναι πεπρωμένο, είναι στάση»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.