ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απειλεί ευθέως την Ευρώπη με πόλεμο καθώς δήλωσε σήμερα Τρίτη 2 Δεκεμβρίου πως «αν η Ευρώπη θέλει πόλεμο, είμαστε έτοιμοι τώρα»!
Παράλληλα ο Βλαντιμιρ Πούτιν υποστήριξε πως «το Ποκρόβσκ στην Ουκρανία βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο του ρωσικού στρατού» και ότι «έχει ιδιαίτερη σημασία, αυτό αποτελεί εξαιρετική βάση για την επίτευξη των στόχων μας» διεμήνυσε ο Ρώσος πρόεδρος, σε μια επίδειξη ισχύος λίγο πριν την κρίσιμη συνάντηση με τον Στιβ Γούιτκοφ.
Οι Ευρωπαίοι εμποδίζουν επίσης την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τον Ντόναλντ Τραμπ στις προσπάθειές τους να καταλήξουν σε ειρηνευτική συμφωνία μέσω συνομιλιών, λέει ο Πούτιν.
«Το Ποκρόβσκ βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο του ρωσικού στρατού» υποστήριξε ακόμη ο πρόεδρος της Ρωσίας.
«Το Ποκρόβσκ έχει ιδιαίτερη σημασία, αυτό αποτελεί εξαιρετική βάση για την επίτευξη των στόχων μας» διεμήνυσε ο Ρώσος πρόεδρος, σε μια επίδειξη ισχύος.
Οι νέες προειδοποιήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθαν λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντησή του στο Κρεμλίνο με αμερικανική αντιπροσωπεία με θέμα το ουκρανικό. Η αντιπροσωπεία αποτελείται μόνον από τον Ειδικό Απεσταλμένο του Ντόναλντ Τραμπ Στιβ Γουίτκοφ και τον γαμπρό του Αμερικανού προέδρου Τζάρεντ Κούσνερ.
Παράλληλα, ο Πούτιν επισήμανε ότι οι επιθέσεις σε τάνκερ στη Μαύρη Θάλασσα αποτελούν «πειρατεία», ξεκαθαρίζοντας ότι εάν συνεχιστούν, η Μόσχα μπορεί να επεκτείνει τις επιθέσεις της και σε ουκρανικά λιμάνια.
Διαβάστε επίσης
Κίεβο: Δεν έχουμε καμία σχέση με επίθεση σε ρωσικό τάνκερ ανοιχτά της Τουρκίας
Πιερρακάκης σε εφημερίδα Nikkei: Η φάση ανάκαμψης έχει τελειώσει – Έχουμε εισέλθει σε φάση ανάπτυξης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ DOUBLE CHOCO: Η μία και μοναδική ION Σοκοφρέτα, τώρα με ΔΙΠΛΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΙΟΝ!
- Audi: Εξηλεκτρισμένο diesel
- ΥΠΕΝ: Στη Βουλή το ρυθμιστικό πλαίσιο για το σύνολο της αλυσίδας του διοξειδίου του άνθρακα
- Δίκη υποκλοπών: Εισαγγελέας κατά μάρτυρα πρώην υπάλληλο της Intellexa – «Μας κοροϊδεύετε από χθες»