ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι συνομιλίες μεταξύ Αμερικανών και Ουκρανών αξιωματούχων για τον τερματισμό του πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία “ξεκίνησαν καλά” και διεξάγονται σε “ζεστή ατμόσφαιρα”, δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός υφυπουργός Εξωτερικών Σέρχι Κισλίτσια.
“Ήταν μια καλή αρχή της συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πολύ ενδιαφέρουσα και μέχρι στιγμής εποικοδομητική. Ζεστή ατμόσφαιρα, ευνοϊκή για ένα πιθανό προοδευτικό αποτέλεσμα”, έγραψε ο Σέρχι Κισλίτσια στην πλατφόρμα Χ εξαίροντας τη “σπουδαία ηγετική ικανότητα” του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο.
Διαβάστε επίσης:
Λίβανος: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ καλεί τους Λιβανέζους να “μείνουν” στη χώρα τους
Ποδαρικό του Δεκεμβρίου με αίθριο καιρό αλλά και νέος γύρος βροχών μεσοβδόμαδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντογεώργης για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι ισχυρή, μπορεί να συζητά με την Τουρκία και να ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα
- Χρίστος Δήμας: Οδικοί κόμβοι Σκαραμαγκά, Μεταμόρφωσης και Γραμμή 4 του Μετρό στο επίκεντρο του σχεδιασμού
- Τανισκίδης – Κυπαρίσσης: Το δίδυμο που απογείωσε την Optima
- Μάξιμος Χαρακόπουλος: Η κυβέρνηση ανεβάζει ρυθμούς προχωρώντας τις μεταρρυθμίσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.