ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Άμεση επανακλήτευση του «Φραπέ» ζητά ΝΔ και αντιπολίτευση – Στο τραπέζι και η βίαιη προσαγωγή
Η επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ αναμένεται να αποστείλει νέα κλήση για εξέταση στον Γιώργο Ξυλούρη, γνωστό και ως «Φραπές».
Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του προεδρείου της εξεταστικής, η εξέταση του Ξυλούρη έχει προγραμματιστεί για τις 11 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση που ο μάρτυρας αρνηθεί και πάλι να παραστεί, επικαλούμενος το δικαίωμα σιωπής, δεν αποκλείεται να διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του.
Την επόμενη ημέρα, στις 12 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί οι καταθέσεις των βουλευτών Χρήστου Μπουκώρου και Μανώλη Χνάρη (ΠΑΣΟΚ).
Στις 17 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταθέσουν οι Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος, ενώ για τις 18 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η εξέταση των Γιώργου Μυλωνάκη και Άκη Σκέρτσου.
Διαβάστε επίσης
Μπαράκ Ομπάμα: Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τη Μισέλ και τις κόρες τους
Πιερρακάκης για επιστροφή ενοικίου: Ήδη καταβλήθηκαν 199,5 εκατ. ευρώ σε 886.883 δικαιούχους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 11 ερωτήσεις- για τα 3,7 δισ. που καταβάλλονται στους αγρότες μας το 2025
- Prada: Επικεντρώνεται στο deal €1,25 δισ. για την Versace – «Καμία εξαγορά τα επόμενα τρία χρόνια»
- Φρίντριχ Μερτς: Ο Όρμπαν πήγε στη Μόσχα χωρίς εντολή της ΕΕ
- Telegraph: ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να παραχωρήσει στον Πούτιν τις κατεχόμενες ουκρανικές περιοχές