ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο γύρο αντιπαραθέσεων προκάλεσε η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εμφανίστηκε στην επιτροπή λίγο μετά τις 11 σχεδόν δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη έναρξη της συνεδρίασης ζητώντας να αντικαταστήσει τον βουλευτή του κόμματος της -ο οποίος είναι και βασικό μέλος της εξεταστικής – Αλέξανδρο Καζαμία.
Από εκείνο το σημείο έσπευδε να σχολιάζει βροντόφωνα κάθε απάντηση του εξεταζόμενου μάρτυρα Δημήτρη Ντογκούλη, ιδιοκτήτη ΚΥΔ στην Λάρισα. Ωστόσο περίπου στις 12 ζήτησε μισάωρη διακοπή της εξέτασης του μάρτυρα προκειμένου να πάει σε άλλη συνεδρίαση του κοινοβουλίου.
Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:
Κωνσταντοπούλου: Κυρία πρόεδρε τον λόγο
Συρεγγέλα: Τα διαδικαστικά θα συζητηθούν στο τέλος. Δεν έχετε τώρα τον λόγο
Κωνσταντοπούλου: Δεν είναι διαδικαστικό.
Συρεγγέλα: Δεν έχετε το λόγο. Τον έχω δώσει στον κ. Ηλιόπουλο
Κωνσταντοπούλου: Αυτό που κάνετε, να κλείνετε το μικρόφωνο μόνο σε εμένα δεν είναι σωστό. Όλοι ζητούν το λόγο και τους τον δίνετε.
Συρεγγέλα: Αφού δεν είναι διαδικαστικό πείτε μας τι θέλετε
Κωνσταντοπούλου: Πρέπει να υποβάλλω ένα αίτημα για να γνωρίζουν οι πολίτες που μας παρακολουθούν. Ξεκινάει στις 12:00 η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και πρέπει να πάω. Υπάρχουν ταυτόχρονα συνεδριάσεις στην Ολομέλεια, στην εξεταστική και στην επιτροπή για τον προϋπολογισμό. Ο προγραμματισμός έγινε με τέτοιο τρόπο για να δημιουργείτε προβλήματα σε εμάς. Ζητάω να διακοπεί η διαδικασία για μισή ώρα και να επανέλθουμε μετά την λήξη της Διάσκεψης.
Συρεγγέλα: Όχι, δεν θα διακόψουμε.
Κωνσταντοπούλου: Ήσασταν γραμματέας της ΝΔ και παραιτηθήκατε. Πήρε την θέση σας ο Σκρέκας που είναι μπλεγμένος σε όλα τα σκάνδαλα.
Συρεγγέλα: Μα εσείς ζητήσατε να αντικαταστήσετε τον κ. Καζαμία. Έχετε κι άλλους βουλευτές.
Κωνσταντοπούλου: Μόνο 6 έχουμε
Συρεγγέλα: Τι να κάνουμε αυτό επέλεξε ο λαός.
Κωνσταντοπούλου: Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί το κάνετε αυτό. Γιατί κλείνετε τα μικρόφωνα;
Συρεγγέλα: Ήσασταν Πρόεδρος της Βουλής και ξέρετε τον κανονισμό. Ποια διαδικασία προβλέπει να διακόπτετε εσείς προσωπικά όποτε θέλετε όποιον θέλετε; Αυτό που κάνετε είναι μπούλινγκ .
Κωνσταντοπούλου: Μπορώ να έχω το λόγο;
Συρεγγέλα: Όχι. Τον λόγο τον έχει ο Ηλιόπουλος
Κωνσταντοπούλου: Η βρομιά. Είστε βυθισμένοι στο βούρκο
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης: Ο Τσίπρας «ήθελε να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ με έναν μπροστινό για να έρθει αυτός ως κεντρώος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.