ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κατοικία στην οποία διέμενε η Βέφα Αλεξιάδου στη Χαλκιδική πέρασε πρόσφατα στην ιδιοκτησία ζευγαριού από τη Βουλγαρία, έναντι περίπου 2,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες.


Η γνωστή μαγείρισσα έφυγε απεβίωσε στις 25 Νοεμβρίου 2024, σε ηλικία 91 ετών. Ένα χρόνο μετά τον θάνατό της, το σπίτι όπου έμενε τα τελευταία χρόνια της ζωής της βρήκε νέο αγοραστή.
Οι διαδικασίες μεταβίβασης ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι, ενώ οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για την ανακίνηση της κατοικίας, διατηρώντας ωστόσο ορισμένα από τα έπιπλα και τη διακόσμηση που είχε επιλέξει η Αλεξιάδου.
Όπως με τις ίδιες πληροφορίες , οι αγοραστές είναι ένα ζευγάρι βουλγαρικής καταγωγής. Ο Νικολάι Κοστόφ, ο ένας εκ των δύο, δραστηριοποιείται στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας και έχει ιδρύσει μεγάλη εταιρεία του κλάδου.
Οι δύο τους ζουν μόνιμα στη Σόφια. Αφού ενημερώθηκαν για τη ζωή και την πορεία της Βέφας Αλεξιάδου, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι και θέλησαν να αποδώσουν φόρο τιμής στη μνήμη της, τοποθετώντας στο σπίτι μια πλακέτα αφιερωμένη στη μαγείρισσα.
Διαβάστε επίσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.