ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου, στην επισκευαστική βάση της ΣΤΑΣΥ στον Πειραιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ, ο θανάσιμος τραυματισμός του εργαζόμενου της εταιρείας , αρχιτεχνίτη τροχαίου υλικού, επήλθε το πρωί της Τετάρτης 26/11, κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών στην επισκευαστική βάση της εταιρείας στον Πειραιά.
Για τις συνθήκες του δυστυχήματος οι αρχές σε συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ διενεργούν έρευνα .
«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ εκφράζουμε την οδύνη μας για το χαμό εν ώρα καθήκοντος ενός συναδέλφου μας επί σειρά ετών και μέλους της οικογένειας των Σταθερών Συγκοινωνιών. Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό σήμερα το μεσημέρι
Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε πως σήμερα, Τετάρτη, 26/11, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 18:00 στις γραμμές 1 (Κηφισιά – Πειραιάς), 2 και 3 του Μετρό και στο Τραμ.
Η απόφαση για την έκτακτη αυτή στάση εργασίας τόσο σε μετρό όσο και σε τραμ, έγινε γνωστή πριν λίγη ώρα το πρωί της Τετάρτης.
Διαβάστε επίσης:
Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό σήμερα το μεσημέρι – Πόσο θα διαρκέσει η στάση εργασίας
Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 19χρονος στρατιώτης που απασφάλισε από λάθος αμυντική χειροβομβίδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χειμερινές φορτίσεις με επιβραβεύσεις και προνόμια από τη ΔΕΗ blue και τη Visa
- Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 19χρονος στρατιώτης που απασφάλισε από λάθος αμυντική χειροβομβίδα
- Energean: Άνοδος κατά 35% στην παραγωγή της εταιρείας ηια το γ τρίμηνο του 2025
- Dell: Αύξηση πωλήσεων 11% στα $27 δισ. το γ’ τρίμηνο – Ευοίωνες προβλέψεις λόγω AI