ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο προχώρησε ο Οργανισμός “Γίνε Άνθρωπος” με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στο οποίο «ζωντανεύουν» τα θύματα από τις γυναικοκτονίες των τελευταίων ετών που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.
Στο βίντεο «Σήμερα είμαι εκείνη», οι μορφές των Ελένης Τοπαλούδη, Κυριακής Γρίβα, Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, Σοφίας Σαββίδου, Πολυξένης Μπέρδου, Ερατούς Μανωλακέλλη, Ντόρας Ζαχαριά ανασυντίθενται με τη συναίνεση των οικογενειών τους που αποτελούν ιδρυτικά και επίτιμα μέλη του Οργανισμού, για να υπενθυμίσουν ότι πίσω από κάθε γυναικοκτονία υπάρχει μια ζωή που κόπηκε βίαια.
Δείτε το βίντεο
Η Εριέττα Δρακοπούλου, Εγκληματολογική Ψυχολόγος και εθελόντρια του Οργανισμού, γίνεται η φωνή τους και μιλά για όλες όσες δεν πρόλαβαν να ακουστούν.
Το βίντεο είναι μια προειδοποίηση και μια υπόσχεση: να μην επιτρέψουμε σε άλλη γυναίκα να γίνει “άλλη μία”.
Συντελεστές: Σενάριο, σκηνοθεσία, μοντάζ, μουσική επιμέλεια, επιμέλεια κειμένου & AI: Αντώνης Αγγελίδης Κείμενο: Δρ. Κέλλυ Ιωάννου Αφήγηση: Εριέττα Δρακοπούλου
Γίνε η φωνή όσων δεν πρόλαβαν να ακουστούν. Γίνε Άνθρωπος.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Πρόσκληση ύψους €10 εκατ. για ψηφιακό μετασχηματισμό 35 Δήμων
- Ενδομητρίωση και Χρόνιος Πυελικός Πόνος: Υπάρχει λύση όταν ο πόνος επιμένει;
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cener, Realcons, Lamda, Premia
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τον Τραμπ ότι το Ιράν σχεδιάζει τη δολοφονία του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.