ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι μίλησε με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε σε σχέση με τις “διπλωματικές επιλογές που είναι διαθέσιμες” για τον τερματισμό του πολέμου στη χώρα του με τη Ρωσία.
“Συζητήσαμε τις διπλωματικές επιλογές που είναι διαθέσιμες και το σχέδιο που προτείνει η αμερικανική πλευρά”, έγραψε ο Ζελένσκι στην πλατφόρμα Χ.
“Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε γρήγορα και εποικοδομητικά για να διασφαλίσουμε ότι θα πετύχει. Συντονίζουμε τα επόμενα κοινά μας βήματα”.
Διαβάστε επίσης
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε 13 τρομοκράτες της Χαμάς στον Λίβανο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσιάρας: Διασφάλιση ανθεκτικότητας και στήριξη των αγροτών για βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα σε ευρωπαϊκό επίπεδο
- Δήμος Αθηναίων: Πλήθος κόσμου γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα με παραδοσιακό γλέντι στον Λόφο του Φιλοπάππου
- Ηλεία: Γκετοποίηση καταγγέλλουν κάτοικοι της Γαστούνης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό περιπτερά και του γιου του από 20 Ρομά
- Μερτς: Η Ρωσία δεν κερδίζει τον πόλεμο – Τα γεγονότα λένε κάτι διαφορετικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.