ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χειρουργός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής συνελήφθη, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενος για δωροληψία, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η διερεύνηση της υπόθεσης έγινε έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση. Σε προκαθορισμένη συνάντηση, που έγινε χθες στο νοσοκομείο, ο γιατρός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Τότε επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον χειρουργό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε ο φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μήπως έφτασε η ώρα να επενδύσουμε σε ελληνικές τράπεζες;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο guru των αγορών που οι τράπεζες κατάσχεσαν το σπίτι στην Εκάλη;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί οι Κινέζοι της SPI ENERGY επενδύουν στις ελληνικές ΑΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Απαραίτητη η μη συμμετοχή Thrivest και Υπερταμείου στην ΑΜΚ της Credia Bank
- Macquarie: Προειδοποιεί για πετρέλαιο στα 200$ αν ο πόλεμος διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο
- ΥΠΑΑΤ: Στα 17 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο – Επιβεβαιώθηκαν 4 νέα κρούσματα
- Χρηματιστήριο: Πάτησε και τα 32 ευρώ η Metlen, νέα πτώση ο δείκτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.