ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη σορό ενός άνδρα ανέσυραν το απόγευμα της Κυριακής άνδρες του Λιμενικού στην παραλία Πετρομέλισσο Μαγνησίας.
Η σορός μεταφέρθηκε με πλωτό σκάφος του Λιμενικού στην παραλία Καμαρίου ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε νεκροτομή.
Οι Αρχές εξετάζουν αν η σορός να ανήκει στον 72χρονο Αυστριακό που είχε έρθει για διακοπές στην περιοχή του Στομίου Λάρισας και είχε χαθεί μυστηριωδώς πριν από περίπου 40 ημέρες.
Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο του αγνοούμενου είχε βρεθεί σε δύσβατο σημείο της Άνω Κερασιάς Μαγνησίας, μέσα σε περιβόλι κοντά στη Μονή Φλαμπουρίου.
Διαβάστε επίσης
Ιράν: Σε ιστορικά χαμηλά τα επίπεδα νερού – Ξεκίνησαν σπορά νεφών
Ινδία: Συνελήφθη ύποπτος από το Κασμίρ ως συνεργός του βομβιστή αυτοκτονίας στο Νέο Δελχί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ: Ο άνθρωπος που σφράγισε το Ιράν για πάνω από τρεις δεκαετίες
- Στοιχημάτισαν για την επίθεση στο Ιράν και έγιναν εκατομυριούχοι – «Insider» ή τύχη;
- Ακυρώνονται ασφαλιστικά συμβόλαια, αυξάνονται τα ασφάλιστρα για τα πλοία στον Περσικό Κόλπο και στα Στενά του Ορμούζ
- Το «βραχιολάκι» σε όλα τα νοσοκομεία – «Έκρηξη» στα ΤΕΠ, όλα τα στοιχεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.