ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ένα ιδιαίτερα προσωπικό και συγκινητικό μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος μοιράζεται με τους ομογενείς μας την απονομή της μεγάλης τιμής να γίνει πολίτης των ΗΠΑ.
Όπως σημειώνει, ευχαριστεί θερμά το μεγάλο έθνος που πριν από έξι χρόνια, όταν και ανέλαβε την ηγεσία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, τον υποδέχθηκε και επισημαίνει ότι “την ιερή αυτή στιγμή, η καρδιά του γεμίζει με αγάπη, ευγνωμοσύνη, χαρά και ταπεινότητα”.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος δεσμεύεται να διπλασιάσει τις προσπάθειές του “πάντα στην υπηρεσία των πιστών της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και της ευρύτερης κοινωνίας αυτής της ευλογημένης χώρας, ιδιαίτερα σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς”.
Διαβάστε επίσης
Ιράν: Εξάρθρωση «δικτύου κατασκοπείας» ισραηλινών και αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών
Ζαχαράκη κατά Πελετίδη: Να μας πει αν θέλει το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» στα σχολεία της Πάτρας
Δημήτρης Κυπαρίσσης: Η Optima Bank επιβεβαιώνει τους στόχους για ετήσια κέρδη 160 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ταϊλάνδη: Συμφωνία με το Ιράν για διέλευση δεξαμενοπλοίων της από τα Στενά του Ορμούζ
- Σκέρτσος: Η Ελλάδα καταγράφει τη 2η μεγαλύτερη βελτίωση στον ΟΟΣΑ στη δημόσια ακεραιότητα
- Προτάσεις με φαβορί και Over
- Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο – Τη Δευτέρα στην αρμόδια επιτροπή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.