ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαρκοζί: Επτά χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο €300.000 πρότεινε στο Εφετείο η Εισαγγελία για τον πρώην πρόεδρο
Εγκρίθηκε το αίτημα του Νικολά Σαρκοζί για αποφυλάκιση από το Εφετείο του Παρισιού, για την υπόθεση της λιβυκής χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του για την προεδρία το 2007
Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα για την αποφυλάκιση του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος από τις 21 Οκτωβρίου στη φυλακή της Λα Σαντέ στο Παρίσι. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας θα τεθεί υπό δικαστική επιτήρηση.
Νωρίτερα η εισαγγελέας είχε ζητήσει να την αποφυλάκισή του υπό δικαστική επιτήρηση, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν κίνδυνοι να συνεννοηθεί με ενδεχόμενους συνεργούς ή να ασκήσει πίεση σε μάρτυρες.
Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος δήλωσε σήμερα κατά την εξέταση του αιτήματός του από το εφετείο πως η παραμονή του στη φυλακή είναι «πολύ σκληρή», «εξουθενωτική», «ένας εφιάλτης».
«Είναι σκληρή, πολύ σκληρή, είναι βεβαίως για κάθε κρατούμενο, και θα έλεγα μάλιστα πως είναι εξουθενωτική», δήλωσε προσθέτοντας ότι θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στο σωφρονιστικό προσωπικό που «κατέστησε υποφερτό αυτό τον εφιάλτη».
Διαβάστε επίσης
Επίδομα Θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ – Βήμα βήμα η συμπλήρωση της αίτησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νικόλας Νιάρχος θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά (pic)
- Revolut: «Πράσινο φως» από τις βρετανικές αρχές για επέκταση σε επενδυτικές υπηρεσίες
- Mετά την Samsung ήρθε η σειρά της SK Hynix – Κοντά σε αποτίμηση – ορόσημο $1 τρισ.
- WOOD για τράπεζες: Νέες τιμές στόχοι έως €17,80 και το μεγάλο στοίχημα των διανομών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.