ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η οικονομική ανάπτυξη στις ΗΠΑ κατά το τέταρτο τρίμηνο θα μπορούσε να είναι αρνητική εάν παραταθεί η στάση πληρωμών του ομοσπονδιακού κράτους, εκτίμησε το Σάββατο ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κέβιν Χάσετ σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.
Ο Χάσετ, μιλώντας στην εκπομπή «Face the Nation», σημείωσε ότι η έλλειψη ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στα ταξίδια εν όψει της γιορτής των Ευχαριστιών.
«Η εποχή των Ευχαριστιών είναι μια από τις πιο θερμές περιόδους του έτους για την οικονομία (…) και αν οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν εκείνη την περίοδο, ενδέχεται πραγματικά να δούμε αρνητική ανάπτυξη κατά το τέταρτο τρίμηνο», είπε.
Διαβάστε επίσης:
Τα μηνύματα του Αντ. Σαμαρά από την συνέντευξη του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί χτύπησε τώρα ο Σαμαράς – Τι μηνύματα στέλνει και σε ποιους;
- Το αβέβαιο μέλλον της Ειρήνης Αγαπηδάκη
- Μόδα: Κούκλες σεξ, όπλα, κι ένα διαζύγιο μετά από 14 χρόνια… Ναι, ο κόσμος τρελάθηκε
- Σπέτσες: Νέο πόρισμα – φωτιά για την χωματερή της ντροπής στις Αγριόπετρες και την αδιαφορία της δημάρχου Ευγενίας Φραγγιά