ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην κανονικότητα προσπαθούν να επιστρέψουν τα Βορίζια, μετά το μακελειό του προηγούμενου Σαββάτου.
Το πρωί της Πέμπτης, στα Βορίζια βρέθηκε ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Μανώλης Μπελαδάκης, συνοδευόμενος από στελέχη εκπαίδευσης, τους αρμόδιους σχολικούς συμβούλους, μέλη του ΚΕΔΑΣΥ, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και μέλη της κινητής ομάδας ψυχικής υγείας ενηλίκων της 7ης ΥΠΕ.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Cretalive, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με γονείς και εκπαιδευτικούς που διήρκησε 3 ώρες.
Ο κ. Μπελαδάκης είπε στο Cretalive πως μετά από μία βδομάδα αναστολής λειτουργίας των σχολείων, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία τη Δευτέρα. Εκεί θα βρίσκονται επιστήμονες ψυχικής υγείας, το κλιμάκιο που στέλνει το Υπουργείο Παιδείας από την Αθήνα αλλά και στελέχη υπηρεσιών από την Κρήτη, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των μαθητών της περιοχής.
Μάλιστα, οι γονείς που θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο θα παραμείνουν εκεί και θα έχουν επαφή και εκείνοι με τους επιστήμονες. Στη συνάντηση που έγινε, εκφράστηκαν κάποιες ανησυχίες, προβληματισμοί, όμως συμφωνήθηκε πως το άνοιγμα των σχολείων θα λειτουργήσει θετικά για τα παιδιά.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η απολογία των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια
Μαρινάκης μετά από Βορίζια: Έρχονται ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για την οπλοκατοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tesla: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη στο πρώτο τρίμηνο – Στα 22,39 δισ. δολάρια τα έσοδα
- Wall Street: Σε νέα ιστορικά υψηλά με άνοδο άνω του 1% οι S&P 500 και Nasdaq
- Τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν έως την Κυριακή: Σενάρια κατάρρευσης της εκεχειρίας – Επιφυλακτικό το Ισραήλ, διαψεύδει ο Λευκός Οίκος
- Ετήσια έκθεση πολιτικών θέσεων AHI: Ελλάδα και Κύπρος στον πυρήνα της στρατηγικής των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.