ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Παπασταύρου και τι εξόργισε τους Τούρκους, τι είδε ο ΚΜ στη Ρόδο και οι μεγάλοι απόντες, η ιδρωμένη φανέλα και ο Γεραπετρίτης που… παίζει μπάλα
Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι εγκαινιάζει απόψε το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο ενώπιον ενός κοινού αποτελούμενου από βασιλείς, αρχηγούς κρατών και ηγέτες που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για την επίσημη τελετή.
“Γράφουμε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του παρόντος και του μέλλοντος, στο όνομα αυτής της αρχαίας πατρίδας”, δήλωσε ο αρχηγός του κράτους από το μεγάλο προαύλιο του μουσείου που είναι αφιερωμένο στον φαραωνικό πολιτισμό, όπου οι αρχές έχουν οργανώσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα.
Διαβάστε επίσης:
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στο Μπαχρέιν, υπογράμμισε τον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα άκρα η σύγκρουση για τα Προσφυγικά: Η επίθεση στον Χαρδαλιά, η παρέμβαση Κυρανάκη και έκκληση Δούκα για διάλογο
- Όμιλος Eurobank: Η ERB Asfalistiki στηρίζει το έργο του υπ. Άμυνας Κύπρου και της Εθνικής Φρουράς για την οδική ασφάλεια
- ΤτΕ: Επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας, άνοδος του πληθωρισμού – Πρόβλεψη για ανάπτυξη 1,9% παρά τους γεωπολιτικούς κλυδωνισμούς
- ΔΕΗ: Πέρασαν εννέα πακέτα, 192 εκατ. τμχ., αξίας 44 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.