ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περαιτέρω υποχώρηση στο 1,7% σημείωσε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις της Eurostat.
Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο είχε διαμορφωθεί στο 1,8% και τον Αύγουστο βρίσκονταν στο 3,1%, βάσει των στοιχείων της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας.
Ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ευρωζώνη αναμένεται να διαμορφωθεί στο 2,1% τον Οκτώβριο, από 2,2% τον Σεπτέμβριο.
Διαβάστε επίσης:
ΟΠΕΚΑ: Την Δευτέρα κλείνει η πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ-ενδιάμεσες εκλογές: Ο Τραμπ υπεραμύνεται των πεπραγμένων του στο μεταναστευτκό, στον πόλεμο στο Ιράν, στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Allwyn: Στα 11,29 ευρώ η τιμή επανεπένδυσης του μερίσματος – Πότε λήγει η προθεσμία για τους μετόχους
- Χάρης Βαφειάς: Νέες παραγγελίες 422 εκατ. δολαρίων – Στα 2 δισ. το ναυπηγικό πρόγραμμα
- Άιζενκοτ: Η ανακοίνωση διακοπής της αμερικανικής βοήθειας δείχνει ότι ο Νετανιάχου πρέπει να φύγει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.