ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), ενημερώνουν ότι, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, κλείνει προσωρινά, την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 18.00.
Μετά την ανωτέρω ώρα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της πληρωμής της 5ης διμηνιαίας δόσης για το 2025.
Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί ξανά για νέες αιτήσεις.
Υπενθυμίζεται στους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.
Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται ως μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Διαβάστε επίσης
Έχασε τη μάχη το 3χρονο κορίτσι που έπεσε σε πισίνα στη Ρόδο – Νοσηλευόταν για 12 ημέρες
Κυρανάκης: Τον Νοέμβριο οι πρώτες ψηφιακές κλήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα σε προορισμό για το yachting
- H Σία Κοσιώνη στο Κάιρο (φωτο)
- Φρένο στα πανωτόκια βάζει η κυβέρνηση: Ποιοι ωφελούνται από το νέο θεσμικό πλαίσιο για δάνεια έως 100.000 ευρώ
- Εκτοξεύθηκαν οι πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι με τον πύραυλο Falcon 9 της SpaceX (βιντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.