ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ότι ο Ερυθρός Σταυρός κατευθύνεται στη Λωρίδα της Γάζας για να παραλάβει λείψανα ομήρων που ακόμη κρατούνται από το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς.
“Ο Ερυθρός Σταυρός μεταβαίνει τώρα στο σημείο συνάντησης που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου αρκετά φέρετρα με τα λείψανα ομήρων θα του παραδοθούν”, δήλωσε ο στρατός σε ανακοίνωση.
Η Χαμάς απελευθέρωσε τη Δευτέρα 20 εν ζωή ομήρους, οι οποίοι είχαν απαχθεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου 2023, και παρέδωσε τα λείψανα τεσσάρων άλλων. Κρατεί ακόμη υπό ομηρεία τις σορούς 24 Ισραηλινών
Διαβάστε επίσης:
Ντόναλντ Τραμπ: Θα δημοσιεύσει λίστα με τα ομοσπονδιακά προγράμματα που θα κλείσει εν μέσω shutdown
Τραμπ: Εάν δεν αφοπλιστεί η Χαμάς, θα την αφοπλίσουμε εμείς
Ντόναλντ Τραμπ: Συνομιλίες με τον Μιλεϊ για εμπορική συμφωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν για απειλές Τραμπ για δασμούς στα γαλλικά κρασιά: «Δεν αποφασίζουν οι ΗΠΑ για τα δικαιώματα των Ευρωπαίων»
- ENTERSOFTONE: Διαθέσιμα για χιλιάδες επιχειρήσεις τα AI ERP
- Σκόπελος: Φωτιά στο Κλήμα – Στη μάχη με τις φλόγες 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο
- ΤτΕ για πληθωρισμό: Αύξηση στο 3,8% το 2026 στην Ελλάδα λόγω ενέργειας – Σημαντική επιβράδυνση στο 2,6% το 2027
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.