ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γεωργιανός που “κάρφωσε” με πιρούνι την έγκυο σύζυγό του στα μάτια.
Στη σημερινή απολογία του για την αδιανόητη πράξη του ο 43χρονος φέρεται να μην απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις ανακρίτριας και εισαγγελέα.
Ο δικηγόρος του δράστη υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, με τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος έχει ακουσίως νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο Γεωργιανός δεν είναι σε θέση ούτε να μιλήσει.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον κρίνουν προφυλακιστέο.
Διαβάστε επίσης:
Ο Αιγύπτιος πατέρας κατηγορείται για έκθεση βρέφους σε κίνδυνο λόγω χρήσης ναρκωτικών
Νόμπελ Οικονομίας 2025: Αυτοί είναι οι τρεις οικονομολόγοι που το κέρδισαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.