ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απεργία πείνας, η οποία διανύει σήμερα την 23η ημέρα της, συνεχίζει ο Πάνος Ρούτσι, ζητώντας σαφή διαβεβαίωση ότι τα αιτήματά του θα ικανοποιηθούν πλήρως.
Σε σημερινές δηλώσεις του, Τρίτη, τόνισε επίσης την ανάγκη για απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία των τοξικολογικών και λοιπών εξετάσεων, δεδομένου ότι έχει ήδη εγκριθεί η διεξαγωγή τους.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Ρούτσι είπε ότι «σήμερα κλείνω 23 ημέρες εδώ στο Σύνταγμα, δίπλα στη Βουλή».
Τόνισε ότι «συνεχίζω τον αγώνα μου μέχρι να πάρουμε διαβεβαίωση ότι τα αιτήματά μου, αυτά που λέμε 23 ημέρες τώρα, θα γίνουν δεκτά.» Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα γιατί ο κόσμος που έρχεται κάθε ημέρα εδώ μιλά από μόνος του. Εύχομαι να μην συνεχιστεί πολύ ακόμη. Αναμένουμε απαντήσεις και εξελίξεις».
Σε ερώτημα τι περιμένει από τη διαδικασία, από τη στιγμή που έχει δοθεί το πράσινο φως για τις εξετάσεις, και γιατί συνεχίζει την απεργία πείνας ο κ. Ρούτσι απάντησε ότι θέλει «να υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλη αυτή την υπόθεση, να γίνουν βιοχημικές εξετάσεις, δικοί μας τεχνικοί σύμβουλοι, όλα τα απαραίτητα, ό,τι χρειαστεί».
Τέλος, για την απεργία πείνας που συνεχίζει, ο κ. Ρούτσι είπε ότι βιώνει αυτές τις 23 ημέρες «με πολύ πόνο και κούραση. Ταυτόχρονα έχω υπομονή και αυτή η συμπαράσταση του κόσμου με κάνει να αντέχω και να ελπίζω. Μέχρι να απαντηθούν όλα τα αιτήματά μου, θα είμαι εδώ».
Διαβάστε επίσης:
Νέο μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Λιμένων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Γερμανία: Μαχαίρωσαν τη Δήμαρχο της πόλης Χέρντεκε
Δήμος Αθηναίων: Λουκέτο σε επιπλέον 11 καταστήματα για υπέρβαση του κοινόχρηστου χώρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Την Παρασκευή, 3/10, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πληρωμή ενισχύσεως σε παραγωγούς υπό τη νέα, μεταβατική Διοίκηση
- Ο Μαρκ Κάρνεϊ για δεύτερη φορά στον Λευκό Οίκο για εμπορικές συνομιλίες με τον Ντόναλντ Τραμπ
- Ιταλία: Καταγγελία κατά της Μελόνι στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εμπλοκή σε γενοκτονία
- Ενταση στην Κηφισίας μετά την πορεία για τη Γάζα
