ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι την Τρίτη 4 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, οι ενδιαφερόμενες ακτοπλοϊκές εταιρείες θα πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές τετραετούς διάρκειας.
Συνολικά το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής γνωστοποίησε ότι ο διαγωνισμός αφορά 75 επιδοτούμενες θαλάσσιες γραμμές.
Το έργο εντάσσεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026 – 2029 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με συνολικό προϋπολογισμό που εκτιμάται ότι θα κυμανθεί από 489,9 εκατ. ευρώ έως 539 εκατ. ευρώ και από 607,1 εκατ. ευρώ έως και 667,9 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ.
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ:
Διαβάστε επίσης:
Γιατί «κλείνει» κατά το ήμισυ το ΟΑΚΑ και τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό
Κικίλιας: «Ελλάδα και Κορέα μοιράζονται μια πολύ ισχυρή ναυτιλιακή σχέση»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επέτειος εξέγερσης Πολυτεχνείου: Δρακόντεια μέτρα της ΕΛΑΣ με 5000 αστυνομικούς στην Αθήνα
- Άδωνις Γεωργιάδης: Στην Ιταλία μεταφέρθηκε ο 18χρονος Μάριος για μεταμόσχευση ήπατος
- Politico: Νέος ενεργειακός ρόλος για την Ελλάδα ως πύλη αμερικανικού LNG
- Μαγνησία: Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε παραλία – Εξετάζεται αν ανήκει σε τουρίστα που αγνοείται εδώ και 40 ημέρες