ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Eυρωπαϊκή Επιτροπή χαιρέτισε την ομιλία του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στον λόφο της Πνύκας, στην Αθήνα, ιδιαίτερα αυτά που δήλωσε αναφορικά με το όραμά του για το μέλλον της Ευρώπης.
«Χαιρετίζουμε τη δυναμική παρέμβαση του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στον λόφο της Πνύκας στην Αθήνα» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, σημειώνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήταν αυτή που ξεκίνησε τη συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ.
O κ. Σχοινάς υπενθύμισε ότι αυτό που ήθελε και πέτυχε η Επιτροπή ήταν η συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ να μη γίνει απλώς ένα θέμα επιτρόπων ή της «ευρωπαϊκής φούσκας», αλλά ένα θέμα ανοιχτό προς διάλογο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. «Παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της ΕΕ και τις χαιρετίζουμε, γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να δούμε: Να εντατικοποιηθεί η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης» σημείωσε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη από Guardian: Αυτό είναι το όραμα του Μακρόν για την Ευρώπη – Τι θα πει απόψε στην Πνύκα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακρόν: Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδας, έχω αποκλείσει ενδεχόμενο Grexit
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αναχώρησε για Γαλλία το προεδρικό ζεύγος Μακρόν (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Σήμερα η εκδίκαση της έφεση της υπουργού για την επιμέλεια των διδύμων (βίντεο)
- ΗΠΑ: Εξετάζουν να αποστείλουν στη Μέση Ανατολή όπλα που προορίζονταν για την Ουκρανία
- Blackstone: Δεσμεύεται να επενδύσει $250 εκατ. σε εταιρεία των ΗΑΕ παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Wall Street: Βonus ρεκόρ για τους τραπεζίτες το 2025 – Έλαβαν συνολικά 49,2 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.