ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους δηλώνει ο Πάνος Ρούτσι, ο οποίος συνεχίζει για 14η μέρα την απεργία πείνας, απαιτώντας την εκταφή του παιδιού του που σκοτώθηκε στα Τέμπη, όχι μόνο για ταυτοποίηση αλλά και για τοξικολογικές εξετάσεις. Συγκεντρώσεις συμπαράστασης είναι προγραμματισμένες σήμερα στο Σύνταγμα αλλά και σε άλλες πόλεις.
Αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του για τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του γιου του, δεν θα σταματήσει, όπως λέει.
“Η αγάπη του κόσμου από τη πρώτη μέρα που ήρθα εδώ με μια βαλίτσα έχει γίνει τεράστια και συνεχίζω τον αγώνα μου δεν κουράζομαι, μέχρι τέλους” δήλωσε ο κ. Ρούτσι.
Σύμφωνα με την παραγγελία της εισαγγελέως της Λάρισας η εκταφή του 22χρονου Ντενις θα πρέπει να γίνει άμεσα με σκοπό την ταυτοποίηση του.
Η απόφαση αυτή όμως δεν ικανοποιεί τον πατέρα του 22χρονου, αλλά ούτε και τους συγγενείς που έχουν καταθέσει αντίστοιχα αίτημα.
Ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης τόνισε ότι η κυβέρνηση στέκεται με σεβασμό απέναντι στον αγώνα των οικογενειών των θυμάτων.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι απαντήσεις των αρμοδίων δικαστικών αρχών για τα αιτήματα εκταφής που κατέθεσαν οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας.
Στη συγκέντρωση αλληλεγγύης που πραγματοποιείται σήμερα στο Σύνταγμα, έχει ήδη μαζευτεί αρκετός κόσμος με πανό, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Πάνο Ρούτσι.
Παράλληλα, επειδή η υγεία του κ. Ρούτσι είναι βεβαρημένη μετά από τόσες μέρες απεργίας πείνας, ζητήθηκε από τον κόσμο να έχει κάποια απόσταση από το σημείο που στέκεται ο πατέρας του 22χρονου.
Σημειώνεται πως η Βασιλίσσης Αμαλίας θα παραμείνει κλειστή, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκέντρωση.
Διαβάστε επίσης:
Αναφορές για πυροβολισμούς και φωτιά σε εκκλησία στο Μίσιγκαν
Δόμνα Μιχαηλίδου: 2 νέα αποτελεσματικά εργαλεία για το στεγαστικό πρόβλημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάσχα 2026: Ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Η Αυτοκρατορία του Ύπνου – Ωδή στις ώρες του ασυνείδητου μέσα από την τέχνη
- Naval Group: Διευρύνει τη στρατηγική της παρουσία στην Ελλάδα με επίκεντρο Ναυπηγεία Σαλαμίνας και METLEN
- Μουντιάλ 2026: Sold out τα sponsorships της FIFA και ρεκόρ εσόδων με φόντο 14 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.