ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια εβδομάδα απεργίας πείνας συμπληρώνει ο Πάνος Ρούτσι έξω από το κτίριο της Βουλής, με τη Μαρία Καρυστιανού να βρίσκεται στο πλευρό του εκφράζοντας τη συμπαράστασή της.
Ο Πάνος Ρούτσι, είναι ο πατέρας του 22χρονου Ντένις, ενός από τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Αίτημα του είναι η άδεια εκταφής του παιδιού του.
Ο Πάνος Ρούτσι παραμένει στο σημείο που είναι γραμμένο το όνομα του γιου, στο άτυπο μνημείο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη στη Βουλή.
Η παρουσία του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολιτών και περαστικών, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε η Μαρία Καρυστιανού, δηλώνοντας τη στήριξή της στην προσπάθειά του.
Η Καρυστιανού στάθηκε δίπλα του στο Σύνταγμα, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης.
Ο κ. Ρούτσι εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει την κινητοποίησή του, ενώ παραμένει υπό την παρακολούθηση γιατρού λόγω της επιβάρυνσης στην υγεία του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας – Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΗΠΑ: Κατάσχεσαν και δεύτερο τάνκερ της Βενεζουέλας – «Κλοπή και απαγωγή» λέει το Καράκας
- Λιανεμπόριο: Προσδοκία για τζίρο άνω των 4,5 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο
- Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν καταστήματα και μάρκετ σήμερα 21/12