Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στον γάμο μίας από τις καλύτερες φίλες της, που έγινε στην Τήνο.
Μετά τον γάμο τους, η anchorwoman του ΣΚΑΙ και ο Κώστας Μπακογιάννης έκαναν διακοπές στο Καρπενήσι μέχρι τις αρχές του Αυγούστου. Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως αντιμετώπισε μία μικροεπιπλοκή και χρειάστηκε να μείνει για λίγα 24ωρα στο μαιευτήριο, η Σία βρέθηκε στον γάμο της καλής της φίλης Έλενας Παπαδημητρίου, που είναι επίσης παρουσιάστρια στο κανάλι του Φαλήρου.
Ο γάμος της Έλενας και του συντρόφου της, που ονομάζεται Ονούφριος και είναι ιδιοκτήτης ιταλικού εστιατορίου, έγινε στο κυκλαδίτικο νησί, το μέρος όπου γνωρίστηκαν, παρουσία συγγενών και στενών φίλων, το Σάββατο.
Η Σία, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, εμφανίστηκε με ένα αέρινο κόκκινο φόρεμα, από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα και σανδάλια, ενώ από το πλευρό της δεν έλειψε ο σύζυγός της!
Δείτε βίντεο από τον γάμο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μ. Χούκλη: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά την έξοδο από τον ΑΝΤ1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΑΙ σε Βασίλη Λυριτζή: Σου δίνουμε 1.500 ευρώ τον μήνα. Όλος ο αποκαλυπτικός διάλογος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευάγγελος Τουρνάς από Βόρεια Εύβοια: Από αύριο ξεκινούν οι έλεγχοι στις πληγείσες κατοικίες από τους σεισμούς
- Τράπεζα του Ισραήλ: Αγοράζει πάνω από $800 εκατ. καθώς το σέκελ ενισχύεται σε υψηλά 30 ετών
- Και 4ος σεισμός στην Βόρεια Εύβοια 3,7 ρίχτερ
- Τραμπ: Επιτίθεται ξανά στην Fed για την πιθανή αύξηση των επιτοκίων – «Λάθος» μετά τα στοιχεία απασχόλησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.