ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ειδική εξόρμηση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο του Νομού Αττικής πραγματοποιήθηκε από 4 έως 8 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.
Συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και των Τμημάτων Τροχαίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν 12.675 έλεγχοι στο σύνολο του οδικού δικτύου της Αττικής, όπου συνελήφθησαν 3 οδηγοί και βεβαιώθηκαν 173 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 195 έλεγχοι φορτηγών για τη διαπίστωση της κατάστασης των ελαστικών τους, όπου βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις ενώ αφαιρέθηκαν 32 άδειες κυκλοφορίας καθώς και 7 άδειες ικανότητας οδήγησης.
Οι έλεγχοι για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση, τονίζει η Ελληνική Αστυνομία.
Διαβάστε επίσης:
ΠΟΞ: Εννέα μέτρα για τη θωράκιση του τουριστικού προϊόντος
Φρίντριχ Μερτς: Η Ευρώπη πρέπει να αναπροσαρμόσει τα συμφέροντά της σε σχέση με τις ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Καραμανλής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική – «Δύο μέτρα και δυο σταθμά» από την Δύση για Τουρκία και Κύπρο
- Φίλιππος Καμπούρης: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» – Στον ανακριτή μαζί με την σύζυγό του για την απάτη στον ΕΦΚΑ
- F1 Ferrari: Να πως ανέκαμψαν στη Σεπάνγκ
- Νίκος Τσάκος: Η τιμητική βράβευση και τα μηνύματα για την ελληνική σημαία και τη ναυτιλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.