ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου και για την υπόθεση των Τεμπών. Οπως απάντησε ο κ. Μητσοτάκης κάθε φορά που μιλά για την τραγωδία σκύβει το κεφάλι.
«Αγωνιζόμαστε να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία. Τώρα πια ξέρουμε για τη συμμαχία του ξυλολίου, για όσους εργαλειοποίησαν την τραγωδία σε βάρος των συγγενών. Τώρα πια ξέρουμε ότι αυτή ήταν αθλιότητα. Το έδειξαν τα πορίσματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Σε ανοδική πορεία ξανά οι τιμές μετά την άρνηση του Ιράν για άμεσες συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Πόλεμος στο Ιράν «Θέλουν συμφωνία, αλλά φοβούνται» λέει ο Τραμπ, διαψεύδει η Τεχεράνη – Χειρουργικά χτυπήματα στο έδαφος ετοιμάζουν οι ΗΠΑ (Live Upd)
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.