ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι απολογίες 17 κατηγορουμένων για την εγκληματική οργάνωση στα Χανιά, οι οποίοι προσήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο σήμερα το πρωί, δεύτερη μέρα των απολογιών των 43 συλληφθέντων βάση της πρώτης δικογραφίας.
Οι απολογίες αφορούν σε εκνομες πράξεις σχετικά με ναρκωτικά, όπλα, διακίνηση κατοχή και εμπορία αυτών, εκβιασμούς, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και διαπλοκή με θεσμικούς εκπροσώπους, πάντα σε σχέση με την πρώτη δικογραφία.
Ανάμεσα στους προς απολογία και οι δύο, που φέρονται ως οι εγκέφαλοι του παράνομου κυκλώματος. Μέχρι αυτή την ώρα, έχουν ολοκληρώσει τις απολογίες τους σε ανακριτές και την εισαγγελέα, τρεις εκ των κατηγορουμένων έχοντας κριθεί ως προφυλακιστέος ένας εξ αυτών.
Διαβάστε επίσης:
Χατζηδάκης: Νέες θέσεις εργασίας, δίκαιη φορολογία, βελτίωση της καθημερινότητας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.