ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για την πρωτοβουλία μείωσης τιμών σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα, σε συνέχεια πρόσφατης συνάντησής του με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι του ΣΕΒΤ ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης και δεσμεύτηκαν για τη συνεργασία τους στην επιτυχία της πρωτοβουλίας για τη μείωση των τιμών των προϊόντων σε μεγάλο αριθμό κωδικών.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Πολάκης: Όχι στην διάλυση και στην ρευστοποίηση
- Παππάς, Πολάκης, Δούρου, Αλεξιάδης, Παναγνωτόπουλος και Καρυστινάκη εναντίον Φάμελλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχει στις εκλογικές μάχες
- Rosneft: Οι αγορές πετρελαίου θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις βασικές αρχές λειτουργίας τους στο δεύτερο εξάμηνο του 2027
- Ουκρανία: Ένας «ξεχασμένος» πόλεμος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.