Διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, έπειτα από ανατροπή φορτηγού στο 43ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Μετά την ανατροπή του το φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται πως γλίτωσε, φέροντας ελαφρά τραύματα.
Λόγω του ατυχήματος, πραγματοποιούνται οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1. Η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα πραγματοποιείται από τον κόμβο Κινέττας μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου,
2. Η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο πραγματοποιείται από τον κόμβο της Παχης μέσω της .Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.
Διαβάστε επίσης
Η Βρετανία αναστέλλει το σύστημα επανένωσης των οικογενειών προσφύγων
Επίσκεψη του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στα Ναυπηγεία του Ομίλου ΟΝΕΧ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
- Ο Άκιο Τογιόντα οδήγησε το υδρογονοκίνητο GR Yaris στο Μόντε Κάρλο
- Δυστύχημα στη Ρουμανία: Οπαδός του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε είχε χάσει τον πατέρα του στον ίδιο δρόμο
- ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή εφαρμογή για το Ευρωπαϊκό Σύστημα ΦΠΑ Μικρών Επιχειρήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.